Winner.co.il

Winner.co.il a avut premiera online in 2011 si au devenit rapid unul dintre cele mai importante site-uri de jocuri de noroc din internet. In primul rand, casa de pariuri, Winner.co.il Sports ofera jucatorilor alte cateva optiuni de pariere, inclusiv un cazinou online, un cazinou live si o camera de poker.

Winner.co.il este situat in Antigua si Barbuda. Acestea sunt licentiate de Comisia de reglementare a serviciilor financiare. Compania lor mama este Zirconium Gaming Limited. Tranzactiile financiare ale site-ului lor web sunt procesate de Redfinger Trading Limited. Sunt proprietate privata. Winner.co.il Sports ofera servicii celor mai multe tari din intreaga lume, dar isi desfasoara cea mai mare parte a afacerilor in Europa. Aproximativ o treime sau mai multi dintre clientii lor provin din Regatul Unit si Irlanda. De asemenea, fac multe afaceri cu rezidentii germani.

Winner_co_il

Bonus de depunere 100%

Bonusul de bun venit pentru castigatorul sportiv – Bonus de depunere 100% Bonusul pentru depunerea castigatorului Sport este unul dintre cele mai mari online. Acestea ofera jucatorilor noi un bonus de 100% meci de pana la 200 € / lire sterline. Suma minima pe care trebuie sa o depuneti pentru a primi bonusul este 30. Bonusul vine sub forma de joc gratuit si are o cerinta de rasturnare de 8x. Bonusul trebuie eliminat in termen de 14 zile si trebuie facut cu cote mai bune decat cele egale. Nu ne place rata de trecere de 8x, dar cine poate argumenta cu dimensiunea bonusului.

Alte promotii sportive castigatoare

Bonusul lor de acumulator de fotbal este probabil cel mai proeminent si valoros bonus. Ofera jucatorilor un bonus de 5% la tripluri (parlay cu 3 echipe) si pana la 100% atunci cand plasezi un acumulator cu 14 sau mai multe selectii. Exista si tot felul de alte promotii disponibile. Au un bonus acumulator de tenis, sansa de a castiga pariuri gratuite pe cursele de cai si sporturile din SUA. Exista, de asemenea, o promotie pentru acumulatori la sporturile din SUA. In plus, exista cresteri zilnice de preturi si oferte speciale de rambursare, similare cu cele ale Paddy Power. Nu sunt chiar la nivelul lor cu promotiile, dar Winner.co.il isi actualizeaza periodic ofertele si ofera valoare reala pariorilor sportivi daca cautati in locurile potrivite.

Plata maxima redusa

Winner.co.il este inca o mica casa de pariuri in comparatie cu baietii mari. Suma maxima care poate fi platita zilnic pe pariu este de € / 50.000 GBP. Aceasta nu include miza initiala. Pariul minim este de 0,50 GBP. Aceasta este considerabil mai mica decat alte case de pariuri mai mari. Winner.co.il Sports este inca o casa de pariuri excelenta pentru jucatorii de toate limitele, dar este demn de remarcat faptul ca acestia au doar o fractiune din castigurile catorva dintre cele mai mari case de pariuri din lume. Limita de 50.000 de lire sterline se afla pe pietele importante ale celor mai populare sporturi, cum ar fi fotbalul sau tenisul. Sporturile sau propunerile de piata mai mici vor avea limite semnificativ mai mici decat pietele mai mari.

winner_co_il_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri