WinnersBet

WinnersBet este una dintre cele mai noi case de pariuri din industrie, dar vine cu un suport experimentat. Situat in Melbourne si licentiat de Bookmaker de la Racing Victoria, WinnersBet este condus de Da He, care este membru al Victoria Bookmakers Association.

Infiintata in 2020, noua casa de pariuri este detinuta integral in Australia si accepta jucatori dintr-o lunga lista de tari. O schema de culori violet si auriu este utilizata pe toata platforma, ceea ce este izbitor. Este o combinatie clasica de culori pentru jocuri de noroc si, desi este putin datata, are efectul dorit.

Pagina principala prezinta viitoarele piete de curse de cai, care este centrul principal al acestei case de pariuri. Jucatorii primesc cele mai noi piete de curse, sporturi viitoare pe partea dreapta si piete disponibile pentru sporturi si curse pe stanga.

WinnersBet

Navigarea pe toata platforma este usoara si este una dintre cele mai simple case de pariuri din Australia. Daca faceti clic pe Racing, veti ajunge la o pagina in care sunt afisate toate pietele disponibile, similar cu Sportsbet sau Neds.

Platforma sportiva nu are directie si poate fi dificil de navigat. Daca faceti clic pe Sport va duce la o pagina cu fiecare optiune de pariere disponibila, asa ca va sugeram sa faceti clic pe sporturile individuale din partea stanga.

Biletul de pariuri functioneaza bine, iar adaugarea de selectii la biletul dvs. este usoara. Dupa ce faceti clic pe o selectie, aceasta o adauga la fisa de pariu, care apare in partea dreapta sus pe orice pagina.

WinnersBet este un site de incarcare extrem de rapid. Suntem impresionati de viteza de la pagina la pagina, deci nu exista timp de asteptare. Acest lucru este important pentru pariori, in special pentru cei care doresc un pariu tarziu.

In general, proiectarea site-ului web la WinnersBet ar putea fi imbunatatita. Exista o multime de spatiu liber pe pagina de pornire si navigarea in sectiunea sport nu este usoara. Cu toate acestea, obtine o nota de trecere si are o multime de avantaje pentru membri.

Operatorul WinnersBet este o casa de pariuri victoriana pentru curse de cai, asa ca ne asteptam la piete de curse de calitate si nu suntem dezamagiti.

Persoanele de actiune pot lua actiune locala in Australia, inclusiv pur-rasa, ham si ogari. De asemenea, sunt oferite curse internationale, inclusiv din Noua Zeelanda, Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud si Asia.

Pietele se aprind in rosu cand cursa se afla la cinci minute de alergare, ceea ce este o atingere placuta din partea echipei.

Exista, de asemenea, o sectiune futures, care nu are piete la momentul redactarii, dar se asteapta sa vada piete futures pentru marile curse in viitor.

Din pacate, WinnersBet nu ofera rapid pariuri cu cote fixe. Multe dintre casele de pariuri australiene de top lanseaza pariuri cu cote fixe pentru curse cu o zi in avans, dar nu este cazul aici.

Cotele fixe nu sunt lansate pana in ziua cursei, asa ca cei care cauta o valoare timpurie vor trebui sa astepte.

Cu toate acestea, experienta generala de curse de cai este pozitiva. Ofera cote competitive si exista un ghid extins de formulare pentru fiecare cursa locala, care adauga experienta si faciliteaza viata pentru pariori.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri