Wir Wetten

Jucatorii iubesc WirWetten datorita gamei largi de pariuri pe care le ofera si faptului ca ofera unele dintre cele mai bune cote de pariuri din jur. Cotele de fotbal, in special, sunt extrem de competitive, iar casa de pariuri este adesea in top 95% cand vine vorba de cotele pe care le ofera. Aceste tarife necesita un pic de scufundare atunci cand vine vorba de alte sporturi, dar cu peste 100 de piete diferite oferite, merita sa aruncati o privire pentru a vedea ce pariuri puteti face.

De asemenea, puteti gasi promotii excelente la WirWetten. Au un program bonus conceput pentru a recompensa clientii fideli. Aceasta ia in considerare numarul de pariuri combinate plasate si ofera un procent din banii castigati pe un talon de pariuri ca bonus. Un sistem de bonusuri permite, de asemenea, jucatorilor sa adune puncte si sa le schimbe cu carti care au legatura cu sistemul de bonus. Casa de pariuri sprijina, de asemenea, clientii fideli cu un sistem excelent de asistenta pentru clienti. Jucatorii se pot bucura de acces 24/7 la agentii de servicii pentru clienti printr-un serviciu de chat live si prin e-mail. Se pare ca WirWetten are ceva pentru toata lumea, cu siguranta exista cateva caracteristici interesante la aceasta casa de pariuri.

Wir Wetten

Bonusuri si promotii

Pentru a fi printre cei mai buni case de pariuri, companiile chiar trebuie sa ofere o schema de bonusuri. WirWetten este cunoscut pentru sistemul lor de bonusuri despre care a fost deja discutat, dar sunt foarte buni si cand vine vorba de promotii unice. In prezent, de exemplu, ofera un bonus exclusiv de depunere 100% egalat pana la 100 EUR pentru orice client nou care face o depunere si utilizeaza codul bonus . De asemenea, au o serie de Happy Hours. In aceste perioade, au puncte bonus atunci cand pariezi pe un anumit sport sau eveniment. Clientii pot vedea clar ce Happy Hours sunt disponibile atunci cand navigheaza la pagina principala a site-ului.

Piete si cote

WirWetten ofera o gama incredibila de piete pe care clientii pot plasa pariuri. Sunt extrem de competitivi cand vine vorba de cotele pe care le ofera pe piata fotbalului, in special cand vine vorba de cotele de pariuri live WirWetten. Ele nu sunt atat de competitive pe alte piete, dar nici nu se afla chiar in partea de jos a gramezii. Merita intotdeauna sa aruncati o privire pentru a vedea ce au oferit, ocazional unele cote oferite sunt corecte. Sectiunea de pariuri live este, de asemenea, incredibil de competitiva. Cotele oferite aici sunt mult peste standardul industriei si cu peste 1000 de meciuri live jucate in fiecare zi, s-ar putea sa existe ceva care ar putea sa va atraga.

Limite maxime si minime de pariere

La fel ca alte aplicatii mobile de jocuri de noroc, WirWetten opereaza cu niveluri minime si maxime de pariere. Miza minima pe care o puteti face pe site este de 1 GBP, aceasta acopera toate optiunile de pariere. Miza maxima variaza si depinde de pariul pe care il plasati. Cu toate acestea, puteti vedea intotdeauna care este pariul maxim pe talonul de pariere. Miza maxima este de obicei calculata in functie de care ar fi plata daca pariul ar avea succes. WirWetten va plati intotdeauna maximum 40.000 GBP per pariu, astfel incat pariul maxim va fi calculat tinand cont de acest lucru.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri