World Sports Betting

Datand din 2002, World Sports Betting este licentiat si reglementat atat de National Gambling Board, cat si de Gauteng Gambling Board. Detinuta de World Sports Betting PTY si cu sediul in North Riding, Johannesburg, casa de pariuri atrage pariorii din Africa de Sud din mai multe motive. World Sports Betting si-a facut un nume ca urmare a acoperirii sale sportive excelente. Pe langa aceasta, simplitatea site-ului de pariuri este un alt argument de vanzare. Acceptand plati in rand sud-african, casa de pariuri sportive vine si cu un numar bun de metode de plata sigure.

Numele World Sports Betting a fost imbunatatit datorita ofertelor de sponsorizare de mare profil. Casa de pariuri este in parteneriat cu o serie de cluburi sportive si evenimente. Acestea includ The Bulls, 5A Triple Crown si Extreme Fighting Championship.

Pe langa pariurile sportive, World Sports Betting ofera si un cazinou online distractiv. Aici se gasesc jocuri de cazinou, inclusiv titluri de sloturi, mese si dealer live. Venind de la furnizori de software de top, inclusiv Evolution si Ezugi, fiind disponibile si optiuni de poker si game show. Pentru a promova jocurile de noroc responsabile atat pentru clientii de pariuri sportive, cat si pentru clientii cazinoului, operatorul este asociat cu www.responsiblegambling.co.za.

World Sports Betting

Oferta de inscriere la pariuri sportive mondiale

Ca si in marea majoritate a altor site-uri de pariuri, cei care se inscriu la World Sports Betting pot profita de un bonus generos de bun venit. In acest caz, un pariu gratuit in valoare de 50 R este pus in joc. Pentru a va califica, pur si simplu inregistrati un nou cont de pariuri sportive, inainte de a depune fonduri pentru prima data.

Clientii noi trebuie apoi sa contacteze casa de pariuri prin promotions@wsb.co.za sau prin chat live, pentru a solicita pariul gratuit. Acest lucru trebuie facut in termen de 72 de ore de la inregistrare. Suma pariului gratuit trebuie pariata de 5 ori inainte de a putea fi efectuate retrageri. Alti termeni si conditii precizeaza ca este disponibil un singur pariu gratuit per persoana si gospodarie. Intre timp, nicio retragere nu va fi procesata fara un control de securitate FICA.

Dupa ce aceasta oferta de pariu gratuit este finalizata, pariorii pot revendica un bonus de depunere egal in valoare de pana la 10.000 lei! Este necesar un depozit minim de R50 pentru a se califica. Suma totala a bonusului trebuie din nou pariata de cel putin 5x, cu cote minime de 1,5 in joc. Revendicarea recompensei necesita un e-mail, de data aceasta cu subiectul „Oferta bonus 100%.

Clientii cazinoului pot solicita, de asemenea, un bonus de bun venit la inscriere. Inregistrati un cont nou folosind codul promotional „PLAY100”. Procedand astfel, jucatorii vor fi recompensati cu un voucher R100 pentru jocurile live. Voucherele sunt disponibile pentru a fi folosite pe jocurile din Evolution, fiind gasite cerinte de pariere de 20x. Apoi, trebuie efectuata o depunere valabila inainte ca castigurile sa poata fi retrase.

Pietele sportive

Peste 25 de sporturi diferite sunt disponibile pentru a paria in total. De la fotbal, tenis si curse de cai pana la sporturi, polo pe apa si MMA, nu lipsesc optiunile pentru pariori. Pariurile sportive includ, de asemenea, pietele de sah, muzica, divertisment si politica. Toate sporturile sunt listate in mod convenabil in partea stanga a paginii in orice moment. Pietele pre-meci, live si viitoare sunt disponibile in toate.

Limite de pariuri

Pariurile incep de la 1,00 lei pe mobil si 5,00 lei pe desktop. Intre timp, limitele de pariuri variaza intre piete. Pariurile sportive cu 1-9 etape vin cu o limita de R5.000.000. Aceasta creste la R10.000.000 pentru pariurile cu 10-19 etape si R15.000.000 pentru pariuri cu peste 20 de etape. Pietele de curse de cai vin cu propriile lor limite individuale. Limita pariurilor castigatoare este de 5.000.000 R, la fel ca un pariu pe loc.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri