WWin

WWin este o casa de pariuri relativ necunoscuta care opereaza ca o tinuta independenta, cu sediul in Bosnia si Hertegovina. Din pacate, casa de pariuri nu pare sa fi obtinut licente de incredere, deocamdata fiind reglementata doar de guvernul local si, prin urmare, este foarte recomandat ca jucatorul sa aiba grija atunci când depune fonduri in aceasta casa de pariuri. De asemenea, dezamagitor, site-ul nu are nicio afiliere cu principalele organizatii de jocuri de noroc etice si echitabile. Jucatorii din intreaga lume, inclusiv SUA si Marea Britanie, se pot inregistra pentru un cont, dar retineti ca site-ul functioneaza in moneda euro.

Pietele de pariuri

WWin are o selectie rezonabila de sporturi, ligi si piete de pariuri pentru ca clientii sa poata intra si explora. Sporturile populare includ fotbalul, tenisul si baschetul, desi exista cu siguranta un numar considerabil de exceptii aici. Site-ul a ratat un truc prin faptul ca nu a oferit zona de pariuri cu cea mai rapida crestere in acest moment, E Sports si, din pacate, nu reusesc sa ofere tuturor veteranilor placerea vinovata a pariorilor sportivi – Cursele de cai. In plus, exista multe alte sporturi populare indisponibile, cum ar fi Golf, Box si Formula1. WWin ofera o forma de crestere a preturilor in ceea ce priveste butonul sau SuperBet, dar la momentul scrierii nu se gasea nimic in acest domeniu. In prezent, exista si promotii limitate disponibile pe site si nimic din ceea ce va atrage noi clienti sa se alature site-ului si sa inceapa sa utilizeze serviciile de pariuri WWin. Site-ul ofera, de asemenea, pariuri virtuale daca ati avut suficienta oferta limitata de sporturi din lumea reala.

Wwin

Pariuri live

Pariurile live sunt cu siguranta un lucru pe platforma WWin, trebuie doar sa faceti clic pe linkul Pariuri live din bara de instrumente de nivel superior pentru a naviga in aceasta zona. Aici puteti obtine o imagine de ansamblu asupra tuturor evenimentelor si jocurilor care au loc in acest moment in acest moment din intreaga lume. Cotele pentru fiecare eveniment se actualizeaza in timp real, pe masura ce averea unui joc se desfasoara. Sunt furnizate câteva statistici de baza in joc, dar nu exista transmisiuni live de evenimente si nu exista imagini captivante pentru a pastra participantii pe site – daca doriti sa urmariti meciul, este recomandat sa utilizati un site terta parte.

Cazinou

WWin ofera un serviciu de cazinou, cazinou live, poker si loterie pe site-ul sau web, pentru ca clientii sa se bucure. Exista o selectie rezonabila de sloturi de explorat, preferatul nostru personal fiind Cartea Secretelor. Site-ul are, de asemenea, jocuri de masa in care puteti juca Blackjack, Baccarat si Poker impotriva computerului sau puteti face acelasi lucru impotriva unui dealer din lumea reala din zona Live Casino. Zona de poker este o platforma in care jucati impotriva altor jucatori din lumea reala din intreaga lume, trebuie doar sa descarcati software-ul si sunteti bine.

Utilizarea site-ului

Probabil cel mai mare aspect negativ despre WWin si foarte iritant de vazut este ca site-ul are o multitudine de erori, ecrane si butoane care nu navigheaza catre o noua pagina web. Branding-ul si aspectul site-ului sunt in medie cel mai bun si, din pacate, chiar si lucrurile simple, pâna la claritatea fonturilor, fac site-ul sa se simta vechi, invechit si pe jumatate copt. In ceea ce priveste suportul pentru pariuri, singura metoda de contact este prin e-mail, ceea ce poate fi cu siguranta enervant daca aveti o intrebare care merita rezolvata rapid. Optiunile de depozit Visa, MasterCard si E Wallet sunt toate disponibile, iar fiecare client primeste propria sa zona de cont dedicata pentru a examina pariurile si jocul in cazinou.

Wwin_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri