X24Bet

Vedem ca proprietarul site-ului foloseste un serviciu pentru a-si ascunde identitatea. Acest lucru se poate datora faptului ca proprietarul nu doreste sa fie spam. Cu toate acestea, ingreuneaza si identificarea proprietarului real al site-ului web. Drept urmare, site-urile web care isi ascund identitatea obtin un scor putin mai mic.

Aceasta companie pare sa ofere servicii legate de jocurile de noroc, cum ar fi poker, ruleta, blackjack si loterie. Legile referitoare la jocurile de noroc difera in functie de tara. In majoritatea tarilor, trebuie sa primiti un certificat sau o licenta pentru a opera un site web de jocuri de noroc. Pentru a preveni ca sunteti inselat, va recomandam sa utilizati intotdeauna un site de jocuri de noroc certificat de guvernul dumneavoastra.

Acest site pare sa ofere continut in jurul sportului, inclusiv predictii si posibil, de asemenea, servicii legate de pariuri. La fel ca jocurile de noroc, pariurile sportive pot implica riscuri mari. Va recomandam doar sa pariati pe site-uri web care sunt licentiate in propria tara pentru a preveni ca puteti fi inselat.

X24bet

Analiza magazinului web

Acest site web a fost creat acum câtiva ani. Consideram acest lucru un semn pozitiv. Cu cât exista mai mult timp un site web, cu atât mai mult se poate astepta ca acesta sa fie legitim. Cu toate acestea, vechimea site-ului web nu este, din pacate, o garantie. In unele cazuri, s-a descoperit ca escrocii cumpara nume de domenii existente si isi incep practicile rau intentionate aici. Prin urmare, verificarea unui site web ramâne o necesitate.

Analiza tehnica

A fost gasit un certificat SSL valid. Companiile profesionale folosesc un certificat SSL pentru a cripta comunicarea dintre computerul dvs. si site-ul lor web. Cu toate acestea, exista diferite niveluri de certificare, iar escrocii instaleaza si un certificat SSL gratuit. Daca trebuie sa va introduceti datele, nu faceti niciodata acest lucru fara a verifica daca un certificat SSL va protejeaza informatiile.

Am verificat daca site-ul web este optimizat pentru motoarele de cautare precum Google si Bing. Acesta nu pare sa fie cazul. Lipsesc mai multe elemente pe care majoritatea site-urilor le implementeaza pentru a se asigura ca pot fi gasite de motoarele de cautare. Consideram acest lucru suspect. De ce un site web nu ar dori sa fie gasit prin motoarele de cautare? Acesta este de obicei cazul daca nu doresc sa fie gasite de autoritatile de politie sau de agentiile de protectie a marcii.

Am identificat metode de plata precum Alipay, Mastercard, Paypal, Visa care ofera consumatorului optiunea de a-si recupera banii daca un produs nu este livrat sau apare o alta forma de disputa intre consumator si comerciant. Nu exista niciodata o garantie 100%. Fiecare metoda de plata are propriile restrictii pentru a primi banii inapoi, iar comerciantul va poate indemna sa utilizati o alta metoda de plata. Asigurati-va ca platiti cu metoda dorita. Vrei sa afli mai multe?

Algoritmul nostru verifica intotdeauna scorul de incredere al site-ului principal. In acest caz, scorul site-ului principal este mai mic decât scorul de incredere al subsite-ului. Deoarece subdomeniul este de obicei legat de site-ul web principal, am redus scorul de incredere al subdomeniului pentru a se potrivi cu scorul site-ului principal.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri