Yes.bet

Pentru a incepe sa jucati pe pariurile Yes.bet, primul pas fundamental de parcurs este inregistrarea Yes.bet: va trebui sa va inregistrati cu un cont privat pentru a profita de cupoanele, bonusurile, promotiile in general puse la dispozitie jucatorilor si asa mai departe.

Pentru a incepe, faceti clic pe butonul verde Inregistrati-va din pagina de pornire. Veti fi adus imediat inapoi la o fereastra in care puteti incepe sa introduceti datele. Nefiind o casa de pariuri ADM ex AAMS, procedura de inregistrare este de fapt foarte simplificata si va va cere mai intai sa introduceti adresa de e-mail, numele de utilizator si parola pentru a va autentifica.

Faceti clic pe Urmatorul pentru a trece la a doua faza, unde trebuie sa completati toate datele de contact: nume, prenume, adresa de domiciliu, oras, provincie si asa mai departe. In acest moment jocul este gata: asa e, procedura este mult mai scurta decat cea a caselor de pariuri cu licenta ADM.

Foarte interesant este ca in eventualitatea sa te poti inregistra si pe Facebook sau Google: cu alte cuvinte, trebuie doar sa te loghezi de pe una dintre aceste doua retele/conturi de socializare pentru a avea acces imediat la contul de joc.

Yes.bet Bonusuri si promotii: Little meat on the fire

Bonusurile si promotiile au fost intotdeauna unul dintre cele mai importante puncte de luat in considerare atunci cand alegeti o casa de pariuri. Bonusurile, promotiile si diversele oferte iti permit de fapt sa ai acces la stimulente care altfel ar fi imposibil de obtinut: orice casa de pariuri buna trebuie sa ofere ceva in acest sens, iar din fericire pariurile sportive Yes.bet nu sunt scutite de acest lucru.

Dupa cum vom vedea in cursul recenziei noastre, in urmatoarele cateva paragrafe, exista foarte putina carne pe foc pe frontul promotiilor pe aceasta casa de pariuri. Da, pentru ca in acest moment exista doar doua oferte si in opinia noastra este prea putin pentru a justifica alegerea de a juca pe acest site de pariuri. Dar oricum, nu poate fi schimbat si momentan cei care decid sa joace pe pariurile online Yes.bet trebuie sa fie multumiti de aceste doua bonusuri.

Primul dintre cele doua bonus Yes.bet este un bonus de bun venit, care promite un stimulent de 100% la prima depunere, pana la maximum 100 €, care va fi jucat pe pariuri sportive. Pentru a-l obtine va trebui sa introduceti un anumit cod bonus la depunere, iar depunerea minima trebuie sa fie egala cu 10 €. Pentru a retrage bonusul si orice castiguri derivate din acest pariu, trebuie sa generati o miza/eveniment egal cu de 10 ori intregul bonus, plus suma depozitului. Reluarea poate fi efectuata in 30 de zile, iar cota fiecarui eveniment trebuie sa fie de cel putin 1,80 dar numai pe aceste sporturi: NHL (orice piata) sau NBA cu First Basket, Last Basket, Patru piete cu cel mai mare numar de puncte per echipa , si Cursa la x Puncte.

Al doilea dintre bonusurile Yes.bet este Bonusul de Reincarcare, care poate fi activat si prin introducerea unui cod promotional inainte de depunere. Dupa ce ati depus cel putin 20 EUR si ati produs un rollover de 3 ori depunerea aleasa, veti primi imediat bonusul in cauza, care este de 50% pana la maximum 50 EUR.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri