YesPlay

YesPlay este o casa de pariuri online cu sediul in Africa de Sud, operat de SA Sportsbook, care isi propune sa va ofere cea mai buna experienta de pariere posibila. Cu o oferta variata, de la sport la numere si jocuri norocoase, multe promotii regulate si speciale, precum si cote mari, pariurile nu ar putea fi mult mai usoare.

Asadar, sa vedem daca oferta de pariuri sportive YesPlay se ridica la sloganul sau „Pariurile facute usor.

Oferte si promotii

Exclusiv pentru Bet &Win: inscrieti-va prin linkul nostru si obtineti un pariu fara riscuri in valoare de pâna la 100 R! Aceasta oferta este valabila pentru pariuri cu numere norocoase, inclusiv jocuri de pariuri si diferite jocuri Keno si este valabila doar pentru primul tau pariu. Incearca YesPlay – iar in cazul in care nu ai noroc cu primul pariu, primesti o a doua sansa!

Doar primul pariu se califica pentru promovare. Nu este valabil pentru pariuri pe sport. Daca pierdeti primul pariu, veti primi valoarea mizei primelor pariuri returnate pâna la 100 R. Cerinta de pariere 1x. Se aplica Conditiile generale si promotionale complete.

Jucatorii noi si obisnuiti sunt rasplatiti cu mai multe bonusuri de potrivire si de loialitate, inclusiv cashback si bonusuri pentru pariuri multiple:

  • Bonus de bun venit 100% la prima depunere de pâna la 1000 RK pentru pariuri sportive. Daca doriti sa pariati pe urmatorul meci de fotbal sau turneu de golf, solicitati bonusul de bun venit Yes Play si dublati soldul initial al contului (minimum prima depunere R100, pariul de 5x si alte T&C se aplica)
  • Recomandati un prieten: primiti R50 pentru fiecare prieten recomandat
  • Bonus de dublare: toti jucatorii care nu au folosit bonusul initial de bun venit se pot bucura de un bonus de 100% la o alta depunere. Depuneti intre R100-R1000 si dublati soldul (se aplica pariuri de 5x si alte T&C)
  • 40% Multi-Bit Super Boost
  • Cote speciale pentru meciuri si evenimente selectate
  • Bonus WhatsApp: trimiteti cuvântul „Bonus” prin WhatsApp pentru un bonus R25

In absenta unei pagini dedicate de promovare care sa prezinte toate detaliile, va recomandam sa luati legatura in prealabil cu serviciul clienti cu privire la detaliile complete ale T&C. Câteva informatii despre bonusuri si promotii sunt disponibile si in sectiunea Intrebari frecvente de pe site.

Yesplay va ofera o experienta excelenta de pariuri pe toate dispozitivele. Aspectul receptiv functioneaza bine si face jocul mobil perfect. Ne-am distrat de minune jucând!

Ye$Play este o casa de pariuri sigura si legala. Compania este complet licentiata de Western Cape Gambling and Racing Board si s-a angajat sa urmeze cele mai bune practici pentru siguranta si securitatea jucatorilor, precum si pentru jocul responsabil.

Acest site de pariuri va ofera o varietate de promotii. In calitate de jucator nou, va puteti bucura de un pariu fara risc de R100 pe Lucky Numbers, Betgames si alte jocuri. Daca preferati sa pariati pe sport, dublati prima depunere cu un bonus de potrivire de 100%. Recompensele nu se opresc aici si vei gasi intotdeauna o oferta speciala pentru tine.

In comparatie cu multe alte site-uri de pariuri care opereaza pe Turfsport sau Bettech, Yesplay utilizeaza software-ul Betfinity. Aceasta este o varianta frumoasa si ofera jucatorilor o alternativa reala. Aspectul este simplu si direct si, asa cum am spus, pariurile pe toate dispozitivele functioneaza bine.

YesPlay face in prezent modificari in meniul sau si adauga jocuri noi. Desi suntem deja ca site-ul asa cum este, aceste modificari il vor face unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri disponibile in SA.

Acum este rândul tau sa spui da Yes Play si sa te inscrii cu ei. Faceti clic pe Inscrieti-va acum si bucurati-va de primul pariu fara riscuri pe noi!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri