ZEturf

ZEturf a fost cunoscut ca casa de pariuri Runnerz, dar recent a suferit o schimbare de nume. In prezent este una dintre cele mai mari case de pariuri olandeze alaturi de Toto. Mai mult, acestia sunt singurii doi furnizori de pariuri sportive care isi ofera serviciile sub licenta olandeza. Pana la 1 octombrie 2021, Zeturf este una dintre cele doua case de pariuri pe care puteti paria legal din Olanda.

Creati un cont ZEturf

Crearea unui cont cu ZEturf nu este cel mai mare pas, totul vorbeste de la sine atunci cand va inregistrati. Urmati pasii din meniu, introduceti numele si detaliile corecte si sunteti inregistrat pe doua si trei. Daca ati avut anterior un cont la Runnerz, asa cum a fost numit anterior Zeturf, nu este nicio problema. Va puteti conecta pur si simplu cu informatiile contului dvs. din acel moment. In plus, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la soldul contului si la punctele acumulate. Acestea sunt transferate automat in contul dvs. Zeturf. Veti gasi, de asemenea, un videoclip pe site, cum puteti transfera contul dvs. runnerz la ZEturf.

Zeturf_web

Site-ul web ZEturf

De cand site-ul runnerz a fost recent transferat catre ZEturf, ceva s-a schimbat. Intreaga structura a fost revizuita si ar putea fi mai buna. Runnerz nu a atras mult, dar s-a imbunatatit cu Zeturf. Noul site are o identitate corporativa in rosu si alb. Nu este cea mai originala paleta de culori pentru o casa de pariuri – unde am mai vazut asta? (Verificati recenzia Ladbrokes.) Oricum, credem, de asemenea, ca ar putea fi aduse unele imbunatatiri. De exemplu, pagina de pariuri poate fi foarte clara pentru un parior pasionat de curse de cai, dar pentru noi aspectul este inca confuz. Deci, exista loc de imbunatatire pe site-ul ZEturf.

Depunerile si retragerile

Desigur, puteti depune bani in contul dvs. la ZEturf cu iDEAL. In calitate de casa de pariuri olandeza, principala optiune de depunere pentru clientii dvs. este deja excelenta. In plus, sunt acceptate si cardurile Paysafe si puteti plati cu VISA sau MasterCard. Suma minima de depus este de 20 de euro, dar platiti si costuri de tranzactie pentru fiecare depozit sub 100 de euro. Ceea ce credem ca este cam prea bun, deoarece rar intalnim o casa de pariuri care percepe costuri de tranzactionare.

Bonus ZEturf

Unul dintre principalele dezavantaje ale pariurilor la ZEturf este ca nu ofera bonus ZEturf sau bonus de bun venit. Niciodata nu auzisem de bonus la Runnerz. Daca sunteti in cautarea unui bonus decent pentru pariuri sportive, consultati pagina noastra de sub link pentru alternative.

Promotii ZEturf

La fel ca si lipsa bonusului, ZEturf nu pare sa faca nici promotii. Au un program de economii, in care salvati puncte in functie de activitatea dvs. de pariere. Cu cat economisiti mai multe puncte, puteti deveni membru al clubului VIP. De altfel, acest lucru necesita foarte putin efort, cu exceptia accesului constant la fluxurile live si a ajutorului mai rapid de la managerul dvs. personal VIP. (Apropo, uitati ca acesta este „doar pentru dvs.”; nici o casa de pariuri nu angajeaza un manager pe jucator …). Cheltuitorii mari vor progresa mai repede catre Gold VIP Club, uneori dublandu-va punctele. Si ce fac aceste puncte? Acestea va ofera un numar limitat de puncte de pariere gratuite sau puteti viziona gratuit fluxul live. Ce promotie branza.

Zeturf_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri