Reguli de baza la poker distractiv si pe dezbracate

Primele lucruri mai intai: orice varianta de poker poate functiona pentru strip poker, desi jocurile mai simple cu mai putine runde de pariuri (cum ar fi Texas Hold’em sau Five Card Draw) sunt cele mai populare.

Desi regulile strip poker pot fi, evident, mult mai „laxe” (vezi ce am facut acolo?) Decat un joc standard de poker, totusi ajuta sa stabilesti cateva linii directoare usor de urmat de la inceput. De exemplu: sosetele si lenjeria de corp se numara haine; bijuteriile si ochelarii nu.

De asemenea, pentru corectitudine, numarul de articole de imbracaminte poate fi fixat pentru fiecare persoana. De exemplu, daca doriti sa pastrati un joc de strip poker de la ore intregi, 5 articole reprezinta o cantitate rezonabila de imbracaminte pentru majoritatea jocurilor.

Joaca Strip Poker rapid, lent sau undeva intre ele.

Exista trei moduri principale de a juca jocuri de strip poker:

  • strip poker rapid
  • strip poker cu ritm mediu si
  • slow strip poker

Pentru versiunea rapida, fiecare jucator isi arata cea mai buna mana de poker cu 5 carti la sfarsitul fiecarei maini. Jucatorul cu cea mai buna mana nu scoate niciun articol de imbracaminte in timp ce toti ceilalti scot un articol.

Jocul continua in consecinta, cu toti jucatorii care isi arata mainile la sfarsitul unei maini si toata lumea, cu exceptia castigatorului, scoate un articol vestimentar.

Primul jucator care ajunge gol este cel care pierde. Acesta este cel mai obisnuit mod de a juca strip poker.

Pentru versiunea cu ritm mediu, doar jucatorul cu mana cea mai proasta la capatul mainii scoate un articol vestimentar. Dar, din nou, primul care a ajuns gol a pierdut.

In ceea ce priveste versiunea lenta (care poate dura ceva timp), jocul se joaca normal cu jetoane de poker, dar unui jucator ii este permis sa parieze un articol vestimentar daca doreste sa continue intr-o mana.

Daca jucati cu jucatori buni care stiu cum sa traga jetoanele de pe alti jucatori, poate dura ceva timp pana cand cineva se dezbraca.

Cand auzi cuvintele „strip poker”, probabil ca mintea ta incepe sa alerge. S-ar putea sa incepeti chiar sa va ganditi la noptile nebunesti din anii trecuti in cluburi private sau speciale cu partenerul dvs. sau cu prieteni (foarte) apropiati. Aceasta versiune „fierbinte” a pokerului ar putea chiar sa faca parte din preludii obisnuite pentru dvs.

Dar stii originile strip pokerului? Stiti ca strip pokerul este surprinzator de omniprezent in cultura pop?

Stiti ca o gluma a dus chiar la desfasurarea unor turnee reale de strip poker in care se aduna sute de cunoscatori goi?

Știri relevante