Menu

Reguli de bază la poker distractiv şi pe dezbrăcate

Reguli de baza la poker distractiv si pe dezbracate
Primele lucruri mai întâi: orice variantă de poker poate funcţiona pentru strip poker, deşi jocurile mai simple cu mai puţine runde de pariuri (cum ar fi Texas Hold’em sau Five Card Draw) sunt cele mai populare.

Deşi regulile strip poker pot fi, evident, mult mai „laxe” (vezi ce am făcut acolo?) Decât un joc standard de poker, totuşi ajuta să stabileşti câteva linii directoare uşor de urmat de la început. De exemplu: şosetele şi lenjeria de corp se numara haine; bijuteriile şi ochelarii nu.

De asemenea, pentru corectitudine, numărul de articole de îmbrăcăminte poate fi fixat pentru fiecare persoană. De exemplu, dacă doriţi să păstraţi un joc de strip poker de la ore întregi, 5 articole reprezintă o cantitate rezonabilă de îmbrăcăminte pentru majoritatea jocurilor.

Joaca Strip Poker rapid, lent sau undeva între ele.

Există trei moduri principale de a juca jocuri de strip poker:

strip poker rapid
strip poker cu ritm mediu şi
slow strip poker

Pentru versiunea rapidă, fiecare jucător îşi arata cea mai bună mână de poker cu 5 cărţi la sfârşitul fiecărei mâini. Jucătorul cu cea mai bună mână nu scoate niciun articol de îmbrăcăminte în timp ce toţi ceilalţi scot un articol.

Jocul continua în consecinţă, cu toţi jucătorii care îşi arata mâinile la sfârşitul unei mâini şi toată lumea, cu excepţia câştigătorului, scoate un articol vestimentar.

Primul jucător care ajunge gol este cel care pierde

Acesta este cel mai obişnuit mod de a juca strip poker. Pentru versiunea cu ritm mediu, doar jucătorul cu mâna cea mai proastă la capătul mâinii scoate un articol vestimentar. Dar, din nou, primul care a ajuns gol a pierdut.

În ceea ce priveşte versiunea lentă (care poate dura ceva timp), jocul se joacă normal cu jetoane de poker, dar unui jucător îi este permis să parieze un articol vestimentar dacă doreşte să continue într-o mână.

Dacă jucaţi cu jucători buni care ştiu cum să tragă jetoanele de pe alţi jucători, poate dura ceva timp până când cineva se dezbraca.

Când auzi cuvintele „strip poker”, probabil ca mintea ta începe să alerge. S-ar putea să începeţi chiar să vă gândiţi la nopţile nebuneşti din anii trecuţi în cluburi private sau speciale cu partenerul dvs. sau cu prieteni (foarte) apropiaţi. Această versiune „fierbinte” a pokerului ar putea chiar să facă parte din preludii obişnuite pentru dvs.

Dar ştii originile strip pokerului? Ştiţi ca strip pokerul este surprinzător de omniprezent în cultura pop?

Ştiţi ca o glumă a dus chiar la desfăşurarea unor turnee reale de strip poker în care se aduna sute de cunoscători goi?

O alegere surprinzător de bună pentru jucătorii mai noi

Înființată în 1997, Unibet Poker a trecut prin multe transformări până când s-au hotărât în cele din urmă să meargă solo acum câțiva ani, concentrându-se aproape exclusiv pe jucătorii recreativi.

Întregul lor site se învârte în jurul ideii că pokerul ar trebui să fie distractiv, iar acest lucru se arată în modul în care fac totul, de la design până la experiența simțită.
Atrage în mare parte colegii jucători ocazionali

Cei care abia încep cu pokerul online vor găsi probabil o casă primitoare la Unibet Poker, deoarece nu vor fi întâmpinați de mulți rechini care așteaptă să-și încaseze fondurile.

În plus, site-urile de poker au și câteva promoții puternice pentru nou-veniți, ceea ce îl face unul dintre punctele de aterizare mai blânde pentru jucătorii de poker online nou-nouț.
Una dintre cele mai bune opțiuni pentru freeroll-uri

Pe lângă banii gratuiti pe care îi veți primi pentru înscriere, Unibet oferă un program zilnic complet de freeroll-uri fără restricții. Toți jucătorii, care depun și nu, sunt bineveniți să se alăture.

Fondurile de premii nu sunt uriașe, dar există o duzină de aceste evenimente în fiecare zi, astfel încât jucătorii se pot bucura de poker și pot concura pentru premii în bani reali fără a fi nevoie să depună.

Știri relevante