Menu

Spalare de bani prin terminalele de pariuri sportive

Spalare de bani prin terminalele de pariuri sportive

In 2013, compania de pariuri Coral a fost amendata cu 90.000 de lire sterline de Comisia pentru jocuri de noroc, deoarece nu au reusit sa faca suficient pentru a opri un traficant de droguri sa spele aproape un milion de lire sterline in magazinele sale. Comisia a spus ca „mica sau nicio provocare a fost facuta de operator, desi au existat oportunitati extinse si realiste pentru a face acest lucru”. In loc sa-l opreasca pe traficantul de droguri sa-si foloseasca magazinele pentru a-si spala banii, Coral i-a oferit o zi la cursele pentru a-si mentine loialitatea fata de magazinele lor.

Desi puteti pierde foarte mult jucand terminale de pariuri sportive-uri, in realitate, sunt jocuri cu cote fixe cu plati garantate, in medie peste 90%. Aceasta inseamna ca daca spalati bani in mod regulat, atunci legile probabilitatii spun ca pentru fiecare 1000 de lire sterline veti primi peste 900 de lire sterline inapoi in numerar curat. Pentru infractori, traficanti de droguri si bande, acesta este un pret demn de platit. De asemenea, nu o fac ei insisi, obtinand in schimb un flux de sublinieri vulnerabile pentru a efectua pariurile, impartind 10.000 lire sterline in douazeci si 500 de loturi de lire sterline si oferind acest lucru celor 20 de persoane care sa joace pe terminale de pariuri sportive-uri.

Dealerii stiu cum functioneaza magazinele de pariuri, inclusiv faptul ca vor primi alerte daca oamenii nu platesc suficient banii la pariuri, spunandu-le ca exista o activitate suspecta pe masini. Punand 20 GBP pe rosu, 20 GBP pe negru si 2 GB pe zero, cei care doresc sa spele banii pot trece prin schimbari uriase, in timp ce pierd doar 2 GBP pe rotire. Daca se va intampla zero atunci, vor castiga 72 de lire sterline, acoperind pierderile anterioare, pana la un punct. Lipsa reglementarilor in jurul terminale de pariuri sportive-urilor din momentul in care au fost introduse in Marea Britanie este motivul pentru care au fost utilizati de mult timp de catre infractori pentru spalarea banilor.

Modul in care diferite case de pariuri au introdus anumite modalitati de a-ti folosi castigurile, i-a ajutat si pe acei personaje nefaste care doresc sa „curete” banii prin intermediul magazinelor de pariuri. Serviciul Ladbrokes The Grid inseamna ca castigurile obtinute intr-un magazin pot fi mutate intr-un cont online, de exemplu. Cardul lui William Hill inseamna ca puteti sa castigati toate castigurile pe care ati reusit sa le ridicati pe un card de debit pe care il puteti folosi apoi pentru a va retrage banii de la o casieria standard. Parca ai fi un jucator de succes atunci cand, de fapt, tot ce ai facut este sa iti incarci contul cu banii obtinuti din relatii ilegale.

Știri relevante