Menu

Superbet are cea mai simpla aplicatie mobila

Pariubet_Default_image

Superbet aplicatie, care ofera pariuri sportive legalizate in Romania de aproape 10 ani, a anuntat ca isi va lansa facilitatea de pariuri online si mobile in 2019.

Aleš Dobeš, CEO al Superbet aplicatie, a declarat: „Actionam in conformitate cu un program convenit si precis, dar timpul verifica planurile si, in ciuda implicarii depline a dezvoltatorilor nostri in proiectele IT, datele declarate trebuiau sa se schimbe”.

Lucrarile sunt inca in curs pentru o platforma inovatoare care este de a muta nivelul pariurilor din Romania la un nivel mai inalt.

„Dorim ca serviciile noastre sa fie rafinate in toate aspectele si adaptate la piata de pariuri poloneza foarte solicitanta. Lucrari intense pe platforma online, care necesita inca testare, sunt in derulare. Vrem sa functioneze fara probleme atunci cand intra pe piata. Abia cand suntem siguri ca toate problemele legate de intrarea pe piata online functioneaza perfect, atunci vom trimite documentele relevante Ministerului Finantelor. Prevadem ca va fi al patrulea trimestru al acestui an. „- asigura Dobeš.

Pacat ca termenul promis nu a putut fi respectat, dar salutam decizia de a amana acest lucru pentru a le clarifica pe toate. Asteptam produsul final, care speram sa le ofere polonezilor multe emotii si experiente noi legate de pariurile sportive.

In prezent, Superbet a deschis in Romania peste 50 de puncte stationare, al caror standard este la un nivel foarte ridicat si inca se lucreaza pentru ridicarea barei.

„Intre timp, crestem nivelul de puncte la sol, inclusiv cele mai recente forme de comunicare cu clientul – ecrane suplimentare care inlocuiesc posterele traditionale. Planificam sa introducem un nou format pentru prezentarea ofertei de pariuri care va revolutiona aspectul actual si va facilita in mod semnificativ pariurile. „- adauga Superbet aplicatie

Viziunea companiei este de a oferi clientilor cea mai buna experienta, ascultand opiniile clientilor lor si raspunzand asteptarilor acestora.

Știri relevante