Menu

Www winner ro pariuri sportive

www winner ro pariuri sportive

In aceasta recenzie a castigatorului de pariuri sportive, veti descoperi diferitele momente importante care va pot ajuta sa decideti daca aceasta casa de pariuri corespunde cerintelor dumneavoastra. Winner a fost infiintata in 2009, dar partea de pariuri sportive a fost lansata in 2013, asa ca nu a existat de atata timp ca unele dintre cele mai bune case de pariuri online. Winner este in siguranta? Winner este licentiat si reglementat de Comisia de Reglementare a Serviciilor Financiare din Romania, precum si detine o licenta a Comisiei pentru jocuri de noroc pentru a oferi pariuri sportive in Romania. Acest lucru ar trebui sa va ofere incredere in jocul cu Winner. Desi este un jucator relativ nou pe scena, pariurile sportive Winner inseamna in mod clar afaceri si s-a impus cu siguranta ca avand o selectie grozava de sporturi si piete oferite, precum si acel bonus de castigator. Este, de asemenea, partenerul oficial de pariuri al Durham County Cricket Club.

In recenzia noastra de pariuri sportive Winner am gasit cateva avantaje grozave, inclusiv oferte grozave de fotbal. Aceste bonusuri sunt capabile sa va ofere un spor bun de profit la pariurile dvs. de fotbal cu un minim de efort. Un alt avantaj este cat de simplu este de utilizat site-ul. Chiar daca esti un nou venit in lumea pariurilor sportive, vei gasi ca sistemul de meniu este intuitiv si s-ar putea sa te astepte chiar si un bonus de castigator.

Dezavantajele sunt ca cotele nu sunt competitive in comparatie cu liderii de piata care au fost deja revizuiti de Pariubet. De asemenea, s-ar putea adauga mai multe in ceea ce priveste numarul de sporturi, astfel incat sa poata fi oferita o gama cuprinzatoare. In general, Pariubet a stabilit ca ratingul Castigator este de 84 din 100. Cu siguranta nu este una dintre cele mai bune case de pariuri pe care le-am examinat, dar, din cauza calitatii bonusului disponibil, credem ca ar trebui sa incercati aceasta casa de pariuri.

In timp ce multe alte case de pariuri ofera o singura oferta de bonus de bun venit, am descoperit ca Winner nu are nimic in calea bonusurilor de inscriere in acest moment.

Este o adevarata rusine, deoarece am vazut anterior un bonus de castigator grozav care ti-a oferit un pariu suplimentar de 25 ron in fiecare saptamana. Cu toate acestea, se pare ca Winner a retras acest bonus si se pare ca exista o lipsa flagranta de promotii de pariuri sportive pentru clientii noi si existenti.

Este important pentru tine un departament de servicii pentru clienti de buna calitate? Atunci nu vei fi dezamagit de serviciile oferite de Winner. Ei ofera ajutor 24/7, asa ca nu conteaza cand aveti nevoie de asistenta. De asemenea, apreciem ca serviciul pentru clienti este disponibil nu doar in limba engleza. Limbile in care pot ajuta sunt germana, suedeza, franceza, rusa, poloneza, greaca, spaniola si norvegiana.

Puteti lua legatura cu echipa de asistenta pentru clienti Winner prin chat live sau telefonic la 800 045 006. De asemenea, adresa de e-mail a departamentului de servicii pentru clienti este sports@winner.com. Acest lucru se va dovedi a fi foarte util daca trebuie sa expuneti clar problema dvs. si cererea dvs. nu este deosebit de sensibila la timp. Aceste optiuni se gasesc cu usurinta in partea stanga a paginii de start, sub lista de sporturi oferite.

Este ideal sa ai o selectie larga de sporturi pe care sa pariezi, dar la Winner gama este oarecum limitata. In cea mai mare parte, sunteti limitat la cele mai populare optiuni de pe piata, inclusiv fotbal, baschet, golf, curse de cai, sporturi cu motor, rugby si tenis. Exista, de asemenea, optiuni disponibile pentru a paria pe evenimente precum MMA si chiar politica. Desi selectia poate parea diversa, multe case de pariuri sportive ofera o varietate mult mai mare, asa ca daca sperai sa pariezi pe favoritul tau de nisa, este posibil sa nu fii in locul potrivit. Recenziile castigatorilor trebuie sa-si aminteasca faptul ca casa de pariuri este relativ noua, totusi, asa ca poate ca o gama mai mare de optiuni va fi adaugata in viitor.

La Winner, unul dintre lucrurile pe care cu siguranta le-au facut bine este sa ofere o multime de optiuni de depunere. Aceste optiuni includ: Visa, MasterCard, Entropay, Skrill, Click2pay, Webmoney, Neteller, Clickandbuy, Instadebit, ECO si Transfer bancar. Aceste optiuni pot fi verificate navigand la subsolul unde sunt afisate siglele procesatorilor de plati acceptati.

Depunerea va fi instantanee pentru toate aceste optiuni. Cu toate acestea, pentru retrageri, timpul de procesare este in medie de patru zile lucratoare. Aceasta este putin peste media industriei. De obicei, nu exista taxe asociate cu depuneri si retrageri, desi exista o limita maxima de retragere de 10.000 RON in orice perioada de 48 de ore si de 500.000 RON in orice luna calendaristica.

Știri relevante